Today is Sunday, Yesterday?

by Ikhwan

Assalamualaikum.

Semalam saya memulakan perjalanan hidup saya seperti biasa, sebagai hamba dan juga sebagai insan.

Terbit matahari setinggi galah, saya dan ibu bertolak ke Parit Buntar nak hadiri jemputan kenduri kahwin keluarga. Sedang khusyuk makan jamuan, teringat nak tengok phone.

Ada 2 mesej kat inbox. Tak faham jugak kenapa. Dah setting supaya vibrate bila silent. Tapi just vibrate masa masuk call saja, masuk mesej tak vibrate.

Mesej dari kawan Matrik, Fauzi ( roomate ) dan Alif ( extra roomate :p )… Mereka ucap selamat hari jadi.

Ish2 saya sendiri lupa tentang hari kelahiran saya. ^^

Post ni saya tulis untuk memperingati diri saya sekali lagi bahawa kelmarin 11-Feb adalah merupakan hari lahir saya.

 

Advertisements