Biarlah Berlalu

by Ikhwan

one love to thousand hates...

pagi tadi syok dapat main futsal bersama mereka… haha… they are my members… hopes we can play again…

macam-macam kenangan yang kita boleh dapat bila kita sentiasa berbaik dengan kawan kita… kita terima ja apa yang negatif kat kawan kita… jangan kita hina dia… kita kena sayang dia….

ada orang kata… hidup ni ibarat roda… kadangkala kita atas… tapi ingat kita mesti pergi bawah jugak…. bila kita buat jahat kat orang… orang akan balas balik….

sahabat… tak salah kan kalau kita jaga kata-kata kita… kita baik-baik dengan kawan kita… jaga hati dia…. biasa la kalau kawan buat silap tu… kita manusia kan….

hari ni kita tumpang dia… esok kita lupa kat dia… nantiiiii….. dia lupa kita balik…. jaga tu…. keep love in your mind before your heart… don’t do anything stupid… keep a low profile… setiap insan memiliki kelebihan dan kekurangan… sebab tu kita tak leh dok sorang-sorang… stick together my sahabat….

let the white hair fall… and shiny black can grow happily….

Advertisements