Tuuudia nasi kerabu

by Ikhwan

this is my first time tragedy… makan nasi kerabu yang sangat mantap dari segi paras rupanya… dari sudut pandangan mata kasar, ayam yang digoreng kelihatan tersangat sedap… dengan sayur yang sedap… dan warna nasi yang mengiurkan…. “Kak.. bagi nasi kerabu tiga,” kata Asyran…

setelah siap ketiga-tiga pinggan.. makcik tu soh pilih ayam… and I choose my dreamed ayam… makcik tu pon tuang dua jenis kuah… tp skit jek… sambal mungkin… then she gimme the plate… and I’ve added some sauce… about three spoon… but she told me that sauce was spicy… I thought it’s not too spicy… so aku pon order teh o ais…

time nak makan tuh punya la beselera… gaul tanpa membiarkan sebutir pon nasi kering… Naim pon letak kuah jugak… but Asyran didn’t…

sekali suap jaa… huhhhhhhh…. sangat2 pedas… every suapan kna teguk air… tak boley nak makan… sebab dah tuang kuah kat nasi, ayam ngan kopok lekor… tak kan nak makan sayur ja… nasi tggl bazir… lapaq cek… makan la jugak…. hehe… Naim macam nak nangis… Alip bepeluh sakan… huuuuuuuuu…. best….

and the last action is… Me and Naim finished the meal with a cadbury…. Alhamdulillah… yummmmme…

Advertisements